Impresszum

A magyarero.hu weboldal a Kárpát-Medencei Újságírók Egyesületének Irodalmi honlapja.

Gyöngyösi Zsuzsa
  főszerkesztő, Főadmin
  
(30) 525 6745
Graholy Zoé
  főszerkesztő-helyettes
Takács Mária
  szerkesztő/admin
Polonkai Attila
  webadmin

Kiadványok
 

Jelenlegi hely

Blog

Rovatok: 
Blog

Kedves Mindenki!

Sajnos képet nem tudok feltenni, mert megint gondok vannak a honlappal, így csak szóban tudok mindenkinek ádott, boldog, szeretettel teli ünnepet kívánni!

 

Rovatok: 
Blog

 Csodájára járnak a díszkáposztámnak, mert ilyen hatalmasat még nem láttak! Az átmérője  65 (!!!) cm és még nincs teljesen kinyílva!

Főadmin
Főadmin képe

Ismét gyász..

Rovatok: 
Blog

Pár nappal ezelőtt ismét elveszítetünk egy kedves tagtársunkat, Váray Károlyt. Nem volt időm előbb reagálni a szomorú hírre, mert én is beteg voltam.  Nem tudtam, hogy súlyos beteg, de amikor Varga István felkívott telefonon, és elmondta, hogy Károly kórházban van, már tudtam, éreztem, hogy nem jön vissza közénk. A rossz hírt hamar megérzi az ember,

Főadmin
Főadmin képe

Gyász

Rovatok: 
Blog

Szomorú szívvel, mélyen megrendülve értesültünk arról, hogy a Magyarerő honlapunk alapító tagja, Kósa Ella - Keisla - 2021. október 14.én, életének 55.évében meghalt.

csabayandy
csabayandy képe

Gondolat foszlány

Rovatok: 
Blog

Olyan ez a mostani helyzet mint
valami előjáték.

Főadmin
Főadmin képe

Könnyező Szűz Mária

Rovatok: 
Blog

Olvasd el, mert érdekes lesz!

   A  Kis Jézust karjában tartó Szűz Máriát ábrázoló kegykép, melyhez a csoda fűződik, a máriapócsi, 1731-1756-ban épült. A barokk Szent Mihály templomban található. 

Rovatok: 
Blog

"Szia Zsuzsi!

Örömteli meglepetésben volt ma részem, amit szeretnék veled is megosztani, mert Te is nagyban hozzájárultál! Tudod, az Édes hazám, Magyarország c. pályázatra írt versem - a Turay Ida Színház rátalált és egy csodálatos videót készítettek belőle!!! "
 
Szívemből gratulálok Ibolyának! :)
Főadmin
Főadmin képe

Drága Szepike!

Rovatok: 
Blog

Boldog-születésnapot! 

 
zsuzsa
zsuzsa képe

A mi Covidkánk

Rovatok: 
Blog
   Magyarország szinte mindenben kitűnik a többi ország közül. Itt van például a mi Covidkánk.
Kezdjük mindjárt ott, hogy hivatalos munkaideje van, ahol lelkiismeretesen dolgozik, reggel héttől délután négyig.. Ezen időszak alatt az egészségügyi intézményekbe se ki, se be nem mehet földi halandó, csak a katonai sátorban megszerzett aprócska kis papírfecnivel, amin az aznapi dátum és egy láz érték van. (Ilyet egyébként még egy gyerek is tud készíteni, és megússza a sátor előtti sorban állást.) MI is ez a papír?
Főadmin
Főadmin képe

Elment a nagy Mesemondó!

Rovatok: 
Blog

Égő gyertya Stock fotók, Égő gyertya Jogdíjmentes képek | Depositphotos®Még  ki sem hevertük Szigi elvesztését, és most itt az újabb szomorú hír.

Főadmin
Főadmin képe

Most zokog a szívem, a lelkem...

Rovatok: 
Blog

Sír, zokog a lelkem, mert meghalt imádott egyik kutyusom, Glória.
Másfél évvel ezelőtt hoztam Őt ki az Állatmenhelyről. Azt mondták, összeverve találták egy erdőben, egy fához kötözve. Csupa csont és bőr volt, pedig látszott rajta, hogy csodaszép kutyus.

Főadmin
Főadmin képe

Kedves Barátaink!

Rovatok: 
Blog

Szomorú szívvel értesítettek, hogy  mindannyiunk kedves Barátja, SZIGI  (Szentpétery Ildikó) ma reggel váratlanul megtért teremtőjéhez.  Nem akarom elhinni, hiszen életének igazán virágzó korszakában volt, amikor sikert sikerre halmozva, sorra nylltak csodálatos festményeiből a kiállításai. Nem tudom elhinni, hogy többé nem lárhatjuk csodálatos tojás-festéseit. Most még annyira friss a hír, hogy nem találok szavakat.

zsuzsa
zsuzsa képe

Zsuzsa blogja 5.

Rovatok: 
Blog

   Hétfőn mennem kellett kemo utáni vérvételre, meg a kardiológiára, mert néha nem működik normálisan a szívem. Legalábbis a leletek szerint. Vejecském vitt el Debrecenbe, félretéve minden fontos munkáját. Rohadt rossz érzés, hogy miattam annyit fáradoznak, még akkor is, ha tudom, hogy ezt Ők szívesen teszik.

zsuzsa
zsuzsa képe

Zsuzsa blogja 4.

Rovatok: 
Blog

Milyen emberek(?!) vannak...

zsuzsa
zsuzsa képe

Zsuzsa blogja 3.

Rovatok: 
Blog

    Ma volt a 2. kemoterápiás kezelésem. A fene egye meg a rossz megérzéseimet, mert tudtam, hogy nem lesz jó napom. Végig bőgtem az egész éjszakát, és elhatároztam, hogy feladom, nem csinálom tovább.

Főadmin
Főadmin képe

Boldog Névnapot kedves Józsefek!

Rovatok: 
Blog

Kedves Lénárd Józsi és minden József! Megérdemlitek a szívből jövő névnap- köszöntést, mert szép napot hoztatok ránk.

zsuzsa
zsuzsa képe

Zsuzsa blogja 2.

Rovatok: 
Blog

  Ott tartottam, hogy az MRI után felhívtam telefonon Attilát, aki a szokásos kedves stílusában kérte, hogy szkenneljem be a leleteket, természetesen követeljem, hogy adják oda nekem, és küldjem el Neki, és addig főleg ne idegeskedjek.

Főadmin
Főadmin képe

Boldog névnapot Alexander!

Rovatok: 
Blog

Kedves Alexander!

Szívből kívánok Neked nagyon-nagyon boldog névnapot. ezzel a kosárka hóvirággal.

Kívánom, hogy még sok éven keresztül egészségben, szeretetben itt legyél közöttünk!

 

Oldalak