Impresszum

A magyarero.hu weboldal a Független Újságírók Szövetségének Irodalmi honlapja.

Gyöngyösi Zsuzsa
  főszerkesztő, Főadmin
  
(30) 525 6745
Konzili Edit
  főszerkesztő-helyettes

Polonkai Attila
  webadmin

Kiadványok
 

Jelenlegi hely

Választás után

Tiborc
Tiborc képe

Már- már elkeseredtem, hogy a Fidesz KDNP-nek nincs a következő négy évben programja. Tévedtem.

A szavazás utáni közvetlen mámorban a volt és lesz miniszterelnök ezt megcáfolta. Harsány szinte üvöltő hangon közölte, hogy harcolni kell a szélsőségek ellen. Nem ám azt, hogy befejezzük az M0-ás körgyűrű pár kilométeres szakaszát. hogy ne kelljen a városon rengeteg autónak átmenni. vagy kivisszük a metrót a Bosnyák térig, mert úgy van igazán értelme a négyes metrónak, és megmutatjuk, hogy lehet olcsóbban is metrót építeni. Vagy igazi munkahelyeket teremtünk. Nem!

Harcolunk a szélsőségek ellen. Kemény program.

Pedig azt hiszem ezt a programot már négy éve művelik. Ebben is együttműködve az MSZP és környéke pártjaival. Ron Werber és a további még kisebbségben lévő tanácsadók segítségével meglehetősen hatékony programot dolgoztak ki a demokrácia élharcosai a Jobbik ellen.

Már pedig azt, hogy nem szabad a Jobbik képviselőit a képernyő elé engedni, csak ha nagyon muszáj. És ha ez elkerülhetetlen, akkor csak rosszat, vagy semmit állítani róluk, vagy kérdésekkel a leglehetetlenebb helyzetbe hozni őket.

A Fidesz KDNP, és az MSZP  ötletei, remekül beváltak.

A választásokba bevont Magyarországról kirekesztett magyarjaink így azt sem tudhatták, hogy a Jobbikot eszik, vagy isszák.

Így a Fidesz KDNP két legyet ütött egy csapásra. Nagyon helyesen a körülöttünk lévő magyaroknak megadta a magyar állampolgárságot, ezzel bizonyítva, hogy mekkora nemzeti párt a Fidesz KDNP. Másrészt, -és meg vagyok győződve,- hogy főleg számításból , már a szavazásra gondolva.

Be is jött, mert a kinti magyarok több mint 90%-a a Fidesz KDNP-re adta le a szavazatait. És így ahogy mondani szokták, más szerszámával verték a csalánt, hiszen nem a kint élő magyarjaink fogják megszívni azt a még keményebb, és még manipulatív négy évet sem, ami véleményem szerint következni fog. Mentségükre legyen, hogy amit a médiákból állandóan hallhattak, nem is tudtak másra szavazni, hiszen a manipulatív kormány szócsövei kiválóan végezték a dolgukat. És ez nem csak a kinti magyarjainkra igaz, hanem a csonka ország lakóira is.

Esetleg valamit sejthettek, hogy itt valami nincs rendben, mert főleg az RTL, és a TV2 műsoriban már szinte kizárólag a kisebbség szerepel, négerekkel is kiegészítve. Pedig, hát vannak a magyarjaink között is elegen, akik tehetségesek. De hát szokni kell. Nagyon igaza van annak, aki úgy véli, hogy a Jobbik, csak akkor tudna ebből a csapdából kikerülni, ha valahogyan saját TV csatornájuk lenne.

De tudjuk, hogy ebben a fene nagy demokráciában van egy háttérhatalom, amelyik megmondja, hogy kinek mit szabad, és mit nem.

Most az ismételt nagy gőzelem után lehet folytatni a hazudozásokat, elhallgatásokat, manipulációkat, amit az elmúlt négy év alatt kiválóan műveltek. A lényeg az, hogy addig, amíg hazánkban így tombol a demokrácia, addig a Jobbiknak nagyon nehéz dolga lesz.

Ma reggel is bekapcsoltam a TV-t, és csoda történt. A megszokott tíz- tizenöt szereplő értékelte a szavazást,  és mind emlegette a Jobbikot. Szidták, és mocskolták őket, amennyire kifért a szájukon.

Rovatok: 
Füstölgéseim