Impresszum

A magyarero.hu weboldal a Kárpát-Medencei Újságírók Egyesületének Irodalmi honlapja.

Gyöngyösi Zsuzsa
  főszerkesztő, Főadmin
  
(30) 525 6745
Konzili Edit
  főszerkesztő-helyettes
Soltész Irén
  szerkesztő/admin
Polonkai Attila
  webadmin

Kiadványok
 

Jelenlegi hely

Szavazás után

Tiborc
Tiborc képe

Rossz hírem van kedves párducos. 

Azt írja, "Aki csak gyűlölködve fröcsög (mondván OV és oligarchái a patás ördögök), miközben nem érti a nagypolitika elveit, a háttérben meghúzódó nagypolitikai érdekeket, illetve a nagypolitikától várja saját életének mély változását, azzal nehéz és meddő vitázni észérvek mentén." 

Ezek szerint Ön érti a nagypolitika elveit. Az rendjén van, hogy Magyarország szinte mindenben az utolsó.

 Nem történt csalás sem, sőt aki ezt meri boncolgatni, az nem széles látókörű, „és gyűlölködve fröcsög.”

Az ahol átszámolhatták a szavazatokat, ott is 120 Jobbikos szavazat egy NET nevű ismeretlen pártot erősített. És sehol még véletlenül sem „tévedtek” a Fidesz kárára.  Máshol is hasonló eredményeket hozott, ahol a magyarul sem tudó emberek jöhetnek át külföldről, és úgy találták, hogy a magyaroknak a Fidesz kell, és így is tettek, ahol a külföldre kényszerített fiaink, lányaink szavazatai már nem fontosak, mert tudatosan meg van nehezítve az ő véleménynyilvánításaik, ahol négy órára leáll a számítógépes rendszer, és át kell állni egy másik "egyszerűbb"programra, miután egy év ált rendelkezésre, és 100 millió forint, hogy ez ne fordulhasson elő, ahol szinte az összes rádió, és televízió hazugságokkal, megfélemlítésekkel és félrevezetésekkel "butítja" a népet, Ott véleménye szerint csak apró adminisztratív hiba áll fenn.

Sőt, a szavazás után már az is felmerült bennem, hogy sok párt nem is akart győzni, valamilyen oknál fogva.

Rengeteg olyan ember is létezik, akik mindig a győzteshez akarnak tartozni, mert ezt diktálja nekik az ősi ösztönük is, és ezzel akarnak a társadalomban saját maguknak előnyt szerezni. És gyanítom a stílusából, hogy ezek közé tartozik Ön is, mert akkor valójában nem sértegetné a nem Orbánra szavazókat, hanem komolyabb érvekkel állna elő.

A lényeg, hogy Ön érti a nagypolitika érveit.

Állandóan az életszínvonalunk emelkedését emlegetik, Elfelejtik, hogy azzal hogy az EU jóvoltából egy hektár termőföldért évente egy millió forint ütheti a gazdagabb földtulajdonosok markát, ha hozzá sem nyúl a földjéhez, az nagyon kis csoportja azoknak, akik jobban élnek.

Az életszínvonalhoz tartozik az is, hogy milyen körülmények között tudok utazni a vonatokon, tömegközlekedési járműveken. Hogy pontosan járjanak a közlekedési eszközeink, és tiszták, és kényelmesek legyenek, hogy az utjaink ne legyenek életveszélyesek, hogy ha beteg leszek mikor kerülök orvoshoz, és milyen ellátást kapok, hogy át tudjak menni a városon anyámhoz hétvégén is,  és ne állítsanak félre mert futnak, bicikliznek, filmeznek, autó versenyt rendeznek, felvonulnak, tüntetnek, ne legyenek szemetesek az utcák, ne kelljen kerülgetni a hányásokat, hogy ne mondják nincs infláció,  amikor szinte minden fontos dogoknak megy fel az ára, ha autóval kell mennem meg tudjak állni, legyen  itthon is elég szakember, és ne verjenek át, hogy a hivatalok ne packázzanak velem, hogy a fiam gond nélkül tanulhasson itthon is, ne pusztítsák a fákat.

Tehát az életszínvonal attól nem lesz jobb, ha a kormány közeli hírközlők éjjel nappal arról hazudoznak, hogy jobban élünk, és a Fidesz hívők erre rákontráznak, és sértegetik azokat, akik ezt másképp gondolják.

Rovatok: 
Füstölgéseim