Impresszum

A magyarero.hu weboldal a Kárpát-Medencei Újságírók Egyesületének Irodalmi honlapja.

Gyöngyösi Zsuzsa
  főszerkesztő, Főadmin
  
(30) 525 6745
Graholy Zoé
  főszerkesztő-helyettes
Takács Mária
  szerkesztő/admin
Polonkai Attila
  webadmin

Kiadványok
 

Jelenlegi hely

Szavazás

Tiborc
Tiborc képe

Naponta legalább 5-7 telefont kaptam, és az iránt érdeklődtek, hogy elmegyek-e szavazni, kik kísérnek el, és kire szavazunk.
Ez a rámenőség már annak is elgondolkoztató, aki Fidesz szavazó. 
Vajon miért fontos ennyire a hatalmon lévőknek, hogy hatalmon maradnak-e?
Nekem ilyenkor az a flegmaság, lenézés, beképzeltség, és cinizmus, sunyiság jut eszembe, amikor egy-egy riportert kezelik, amikor kínos kérdést mernek feltenni ezeknek az embernek nehezen nevezhető politikusoknak.

Én már nem tekintem normálisnak ezt a fideszes társaságot. Zseniálisak a néphülyítésben, csalásban, hazudozásban, és gátlástalanságban.
Két megoldása lehet ennek a borzalomnak.

Az EU megunja, hogy továbbra is öntse a pénzt Fideszes-KDNP-s magánzsebekbe, és az ország becsődöl. Orbánék még cinikusabbak, gátlástalanabbak lesznek. 
A Fidesz-KDNP jóvoltából az országba még több magyarul sem tudó ukrán, román, szerb ömlik be, cigányaink értelmes munka nélkül, még jobban Fidesz pártiak, még erőszakosabbak lesznek, és a vidéken élő sötét magyarjaink megkapják őket egy még rosszabb migránsnak, mint akiket az állami televízió óránként mutogat.

Ez utóbbi esetben a Fidesz rajongók hamar észbe fognak kapni, mivel nincs már sem iparunk, sem mezőgazdaságunk.
A többi már idő kérdése, csak erre mi is rá fogunk menni,
Menteni kell a pénzt, ami a mesterségesen alacsony infláció hatására amúgy is tönkre megy, vagy elveszik, mint a Quaestorosoktól. Aztán pénz nélkül már külföldre sem tudsz menekülni.  Pedig már a környező országok is jobbak Magyarországnál. Itt nincs már karbantartás, az ország szinten tartása, csak amikor már vész van, a csőtörést még megcsinálják, Újpesten a szirénákat havonta 20-25 percig próbálgatják, aztán szép lassan minden tönkre megy.

A falusi házak elnéptelenednek, a városiak, meg egyre kopottabbak lesznek. Lassan már gázolok a sok szemétbe, és hányadékba. 
A ma reggeli ellenzéki politikusok nyilatkozatai alapján, még most sem tanultak abból, hogy a Fidesz -KDNP, már egy sima szavazást sem tud már lebonyolítani. Vagy azt is csalásra használta fel. Még mindig egymást, és főleg a Jobbikot szidják, ahelyett, hogy minden áron újraszámoltatnák a szavazásokat.

Megyünk a baracsi rokonokhoz csak sajnos a borzalmas út miatt lépésben lehet közlekedni. 
És mit látnak szemeim? Nem akarok hinni a szemeimnek, hogy öt darab kifogástalan minőségű fekvő rendőr van előttünk.
Röhögve mesélem a rokonoknak, amikor odaérünk, és tetszik tudni mi történt? Magukból kikelnek, hogy miért bántom az Orbán miniszterelnök urat?
Nem kell finomkodni. Ezek után azt mondani, hogy a nép bölcs, csak a politikusok bas....ták el, a szavazást, enyhén szólva is hazugság.
Igen, sajnos sok tudatlan buta ember él köztünk, és ezeknek a nevelésével kellene elkezdeni azt, hogy országunk ne a csőd felé haladjon.

Ja, és a kedves rokonaim tudják fogni a Hír TV-t is. Még!!!!
Csak azt nem nézik, mert ott szerintük minden hazugság.

Az meg, hogy ez a kormány elvette az összes lakásra gyűjtött pénzünket, a munkahelyemet, az egészségünket, a lányunkat meg a vejemet messze országba kényszerítette, az meg nem számít, hiszen a köz, és kereskedelmi tévék, és rádiók azt harsogják, hogy itt minden szép és jó, hiszen tudja ezt az egész ország.

Rovatok: 
Füstölgéseim