Impresszum

A magyarero.hu weboldal a Kárpát-Medencei Újságírók Egyesületének Irodalmi honlapja.

Gyöngyösi Zsuzsa
  főszerkesztő, Főadmin
  
(30) 525 6745
Konzili Edit
  főszerkesztő-helyettes
Soltész Irén
  szerkesztő/admin
Polonkai Attila
  webadmin

Kiadványok
 

Jelenlegi hely

Riadt lelkek párbeszéde 2.

mernok58
mernok58 képe

                             Vak vezet világtalant

2016. JÚLIUS 31. 7:33

Én akkor is bízom abban, hogy az idegrendszered, ha lassan is, de önmagát lépésenként regenerálja - újraépíti az idegsejtek közötti kapcsolatokat. Annyi orvos látott már, hogy senki nincs, aki valami újjal tudna kirukkolni. Ez a megszökéses történet egy kicsit bizarr, nem tudom, hogy a jogi problémákat valaki rendezi-e a pesti kórház felé? Vagy csak én értem félre az eseményeket? Nem ismerem a sógornőd, nincs róla véleményem. Ha erősen hisz abban, amit tesz, még jóra jöhet ki a próbálkozása. Sokat gondolok rád.

Sajnos nincs reményem, egy felelőtlen állat!! Teljesen vízben vagyok, éjjel- nappal. Csak ha látná a szenvedésem, akkor itt volna mellettem, bár semmi értelme!

Jaj! Hát hogyan küldjek egy kis reményt neked? Azért azt gondold végig, hogy bárki is próbált eddig segíteni rajtad, azzal mindig gondod akadt - a betegség olyan természetű, hogy a felszínen elutasítja a segítési szándékkal közeledő másik embert, mert az öngyűlölet felülír mindent. Ezt persze most te nem így látod, hiszen az önpusztítás démona uralja a gondolkodásodat - ha hasonló a kór természete, mint az enyém (volt?). Mindenesetre a legmegnyugtatóbb azért az lenne, ha jogilag is rendezett körülmények közé kerülnél - hivatásos egészségügyi felügyelet alá, vagy legalább a közvetlen családod körébe. Na, ebben tudna Misi segíteni, ha felvállalná a konfliktust Attilával, vagy a sógornővel, esetleg az orgoványi orvossal.

Drágám nem hiszed el, semmilyen orvos nem lát, ehhez a kuruzslóhoz vitt el, akivel beetetett, hogy ideggyógyász. Azt hiszi, a gyógyszer hiánytól vagyok rosszul. Néha nyom belém egy kis Xanax-ot!!

Nem engedlek el és nem adom fel a reményt. Időnként rád fogok kérdezni. Megyek reggelit készíteni. Te is egyél! Sok folyadékra van szükséged, igyál teákat!

2016. AUGUSZTUS 1. 13:45

Hívtál telefonon, próbáltam kapcsolatba lépni veled - aztán el kellett mennem> lakást festünk. Írjál itt pár sort, az jó, arra tudok megfontoltan válaszolni.

Valóban megnyomtam véletlen, de sajnos itt volt a sógornőm, nem mertem megszólalni. Volt itt Attila, nem tudtam meggyőzni, hogy ez a cseppes kezelés nem lesz jó. Azt se tudja, mi az a Xanax, mindig is analfabéta volt ezekhez. Úgy érzem, teljesen a sógornőmnek hisz, hogy a cseppekkel kivezeti a mérget…

Nem tudhatom, hogy a cseppek milyen hatóanyagot tartalmaznak - akár érhetnek is valamit. persze a felelősség az orvoson legyen!

…belőlem, attól meggyógyulok, azt mondja. A kórházban sem csináltak semmit, kicsit úgy érzem, letett rólam, neki sok a dolga, tündéri lányomat is meggyőzte. Tudod bár csak így lenne, de belül én mindent tudok, lehet hogy fel kellene hívjalak, de olyan jó volna ezt a lelki kínt kimondanom!

R. S. természetgyógyász klinikai gyógymód, a cseppek neve Joalis cseppek. Ha egy pici időd volna, interneten utánanézni!! Köszönöm Éva! Tudod nagyon sokszor vagyok rosszul, akkor még írni se bírok, éjszakákról ne is beszéljek.!!

2016. AUGUSZTUS 1. 15:18

Joalis csepp Antichemik
Mikor alkalmazzuk a készítményt?
Növényi kivonatokat tartalmazó komplex készítmény, mellyel a kedvezőtlen hatású vegyi anyagoktól tisztítható meg az emberi szervezet. Hatását tekintve egy széles skálával bíró készítmény, mely számos veszélyes vegyi anyagot képes a szervezetből eltávolítani, mint például a dioxint, aromás szénhidrogéneket stb… Vegyi anyagok jelenléte az emberi szervezetben bárhol kedvezőtlen hatással lehet a sejtek működésére és képesek negatívan megváltoztatni az epigenetikus környezetet is.
é

Gyártó: JOALIS spol. s r. o., Na Florenci 19/a, 110 00Praha l., Cseh Köztársaság Kizárólagos magyarországi forgalmazó: VODY CENTRUM HUNGARY Kft. 1119 Budapest, Pajkos u. 10.

Neked ehhez mi a magánvéleményed? Sajnos nekem nagyon gyengének tűnik ez egész, mint ahogy a kis agyammal felfogom???

Tehát, a Joalis készítmények nem juttatnak a szervezetbe semmiféle mesterséges vegyi anyagot és önmagukban sem távolítanak el toxinokat, csupán olyan információkat szolgáltatnak a szervezetnek, hogy az önmaga szabadulhasson meg a toxinoktól, mégpedig a saját, természetes, öngyógyító képességeinek a felhasználásával.

Úgy olvasom, hogy természetes - növényi - alapanyagok alkotják. Egyéb kémiáját nem lehet megismerni, de nyilván alapismeretek nélkül nem is érthetném meg én sem. A lényeg: államilag bevizsgált, forgalmazható szer. Ellenjavallattal nem találkoztam, negatív tartalmú beszámolókkal sem. Nem tudom megítélni. nyilván, minél jobban hiszel benne, annál hatásosabb - ez így van a legtöbb gyógyhatású készítménnyel. Én nem beszéllek le róla, nincs információm, ami alapján felülbírálhatnám az orvosodat. Ja, a neve alapján még nem néztem utána, hogy ő kicsoda. majd megteszem.

DR. R. S. főorvos 1951-ben, a Szolnok megyei Öcsödön született. Gimnáziumi tanulmánya után a Szegedi Orvostudományi Egyetem általános orvosi karán tanult tovább és ott megismerkedett egyebek közt a jógával, valamint az indiai filozófiával is. Az egyetemi tanulmányai utolsó éveiben a Pszichiátriai Klinikán tudományos diákköri tagként tevékenykedett. Ez a diákköri csoport a Schultz-féle autogén tréninggel, továbbá a relaxációs módszerekkel, a hipnózissal és a hipnoterápia módszertani kutatásával foglalkozott. 1982-ben pszichiátriai szakvizsgát tett, majd a Szolnok Megyei Kórház pszichiátriai osztályán dolgozott. 1986-ban a szentesi kórházban folytatott orvosi tevékenységeket. 1987-ben neurológiából szakvizsgázott. 1990-ben tagja lett a Magyar Akupunktúrás Orvosok Társaságának. 1997 óta a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének is tagja. Azóta rendszeres jelleggel akupunktúrát és akupresszúrát oktat a szövetség hatáskörében működő Természetgyógyászati Akadémia és Szakosító hallgatóinak. Az elmúlt évek során a hagyományos kínai orvoslás tárgykörében előadásokat tartott több nemzetközi kongresszuson és más rendezvényeken. 1998 óta a Szegedi Orvostudományi Egyetem alternatív tanszékén is oktat. Ebben a munkakörében az orvosok számára szervezett hagyományos kínai orvoslás oktatásában vesz részt. Az Opál Bioenergetikai Gyógyító és Oktató Központ tevékenységébe az akupresszúra oktatásával 2000-ben kapcsolódott be. Ebben a témakörben eddig két egyetemi jegyzete jelent meg, továbbá két könyvet írt a Voll, valamint a Ryodoraku diagnosztika és terápia alkalmazásáról.

??????????csak a kérdések hogy, kerültem egy ilyen szörnyű betegséggel ilyen helyzetbe nem tudom??

A két kérdést külön kell választani.

1. Miért lettél depressziós beteg? Genetika? Gyerekkori traumák? Munkaköri nehézségek? Családon belüli megoldatlan, kibeszéletlen konfliktusok? Valamilyen kémiai szer hatására? netán elektromos behatásra (folyamatos wi-fi, mobiltelefon adótorony, stb. közelsége)?

2.) Hogy kerültél ilyen helyzetbe? Lépésenként: Halas, Szeged, Kecskemét, Budapest, Orgovány...Mindenki segíteni akart és ide-oda cipeltek. Erre neked ráhatásod nem nagyon volt, hiszen szenvedtél, de döntéseket nem tudtál hozni. Ne vádolt magad! Békülj ki önmagaddal, amennyire lehet - hosszú lesz és kis sikerekkel jár.

Genetika: anyukám mai napig szed gyógyszert.  2. kérdés: Attila arrogáns, akkoriban ivós természete, persze a gyerekkorom se volt kutya: 10 évig voltam alkoholos apám függvényében!!!!

Na látod. De ezt visszacsinálni már nem lehet. Nekem sem sikerült és engem is minden nap nyomaszt, teljesen hasonlóan, mint téged. Rám is hatással voltak a régi történések, amiket nem értettem és amiktől szenvedtem - a napi szakmai gondokkal együtt kiváltották nálam is a kórt. Ma is órákig szédelegtem, mire le tudtam gyűrni - de minden nap sikerülni fog? Muszáj...Most elmegyek kukoricát főzni. E-mail-ben küldök neked is.

De végül szedsz gyógyszert, vagy teljes gyógyszermentes vagy, mert könyvelőm mindig azt mondja a  telefonba, unokatesódnak is sikerült, biztos neked is sikerül, persze azért ilyen okos mindenki, mert az Attila telebeszéli őket mert, őneki mondták a pszichiáterek, de közben mindet hülyének néz,i mert nem gyógyultam meg végleg!!?!

2016. AUGUSZTUS 1. 17:21

Szedek antidepresszánst (reggel), illetve időnként nyugtatót.

2016. OKTÓBER 1. 8:09

Kedves Éva! Isten éltessen születésnapod alkalmából. Ne haragudj, hogy így elhallgattam az utóbbi két hónapban - visszatért rám a kór, nagyon sokat küzdöttem vele. Most már enged a szorításából. Megfigyeltem, hogy működik, mi váltja ki, mitől enyhül - talán uralni tudom, vagy mégsem: majd kiderül. Te hogy vagy?

Csevegés vége

Látta: október 15.

****************************

2016. október 23. Sikertelen öngyilkossági kísérlet…

2016. december 02. Befejezett öngyilkossági kísérlet következményeként temetés…

Rovatok: 
Egyéb