Impresszum

A magyarero.hu weboldal a Független Újságírók Szövetségének Irodalmi honlapja.

Gyöngyösi Zsuzsa
  főszerkesztő, Főadmin
  
(30) 525 6745
Konzili Edit
  főszerkesztő-helyettes

Polonkai Attila
  webadmin

Kiadványok
 

Jelenlegi hely

Pályázat Értékelése alább

Főadmin
Főadmin képe

 Nő - szirom  címmel pályázatot hírdetek, amelyre szép, romantikus verseket várok, hiszen közeleg a nőnap. A beérkezett versek ismét könyvbe lesznek szerkesztve, s az első helyezett - ahogy szoktuk - a könyvet ajándékba kapja.

A pályázat mától indul, és február 28-ig lehet beküldeni a verseket, írásokat. Figyelem! Helyesírási hibák ne legyenek benne, mert a zsűri azt is figyeli! 

Pályázni személyenként legfeljebb 3 írásművel lehet . Olyan írás/vers nem  lehet a pályázatban, amely már felkerült a honlapra!

"Kedves palyazatirok!

  Oszinten sajnalom, hogy ilyen szep unneppel kapcsolatosan csak ennyire keves verset kuldtetek be. Bar mindegyik nagyon szep, latszik, hogy szivetek-lelketek benne volt minden szoban, de most eloszor konnyu volt dontenem. Ennek oka, hogy a meghirdetett palyazat kimondottan a nonappal volt kapcsolatos.
   Elmerultem Agnes gyonyoru soraiban, de ugy erzem az o 2 db verset inkabb egy anyak napi palyazatra kellene bekuldeni. Szinte biztos elso dijazott lenne. Szivet melengeto sorai szinte konnyet csalnak az ember szemebe.

A tobbi vers inkabb a szerelemrol, a szeretetrol szol, nem konkretan a nonaprol. Mnd nagyon szep, s ha a szeretetrol, szerelemrol szolt volna a palyazat kiirasa, nem tudtam volna csak elso helyet adni mindenkinek. Megfogott Sziren rovid, de sokat mondo szavakkal tele verse. Tole meg eddig nem olvastam semmit. Szeda verse erzelmekkel teli,  Varga Istvan versei pedig olyannyira lenyugoztek, hogy szinte irigylem azt a not, akihez szavai szolnak a versein keresztul. Erdos Anna szep szavait mar jol ismerem.

Ariamta mindharom bekuldott verse: No vagyok,  A no olyan, mint... , Kerdezd a noket... tokeletesen bemutatja a not, a legszebb tulajdonsagokkal. Amikor az ember a verset olvassa, olyan erzese tamad, mintha egy igazi viragrol irna jellemzest. A nonek a férfi iranti erzeseit  mutatja be, a masik vers azt, hogy egy nonek milyen fontos szerepe van az  eletben es miert erdemlik meg a megbecsulest, a tiszteletet, s hogy nelkuluk a mindennapok kudarcok lennenek.

Egyszoval: A palyazat gyoztese: Ariamta (mindharom versevel"

Barati udvozlettel: 

Dr.Varga Fatime
 

Rovatok: 
Admin közleményei