Impresszum

A magyarero.hu weboldal a Kárpát-Medencei Újságírók Egyesületének Irodalmi honlapja.

Gyöngyösi Zsuzsa
  főszerkesztő, Főadmin
  
(30) 525 6745
Konzili Edit
  főszerkesztő-helyettes
Soltész Irén
  szerkesztő/admin
Polonkai Attila
  webadmin

Kiadványok
 

Jelenlegi hely

Mindenütt ott vagy

Marika Lovász
Marika Lovász képe
   Igen, mert így akarom… Mindenütt ott legyek, ahol te vagy! Imámba foglalom neveteket minden nap, nemcsak vasárnap!.
Képes lennék bármilyen szinten megalázni magam, csak hogy veletek, veled lehessek. Belekapaszkodnék az utolsó szalmaszálba is, ha utamba kerülne, és mondaná, gyere kedves. Szemrebbenés nélkül itt hagynék csapot-papot, koldus-szegényen is élnék veled. Megtanulnám nyelvetek, megtanulnék vezetni, takarítani, még főzni is.
  Tüzelni szeretném a fát, az életet!. Mindent. Hallom a hangodat, látom az arcodat. és nézlek a kádban… és hallom a sírást is. Mindennel együtt szeretlek. És ugye te is látod a könnyeimet? a szeretetem könnyeit? Minden reggel, minden este, sírás helyett, nevetni szeretnék. Érezni önzetlen szeretetedet!
A nap minden órájában felétek megyek céltalanul, csendben, és észre sem veszem, hogy már megint nálad vagyok. Nálatok, az angyalok kertjében.
Angyalok kertjében...
 
És… egyszerre minden olyan szép, olyan csodálatos, olyan megnyugtató. A szívem kinyílik a befogadásra, és te magad vagy az angyal, aki telerakod a szívem minden kincseddel.
Békességgel, jósággal, hittel, reménnyel, szeretettel.
Feltennélek a tűzre kicsit! Ropogj, égj, lángolj, hangos szóval jajveszékelj! És én majd jövök, hogy kimentselek. Hűs forrásvizet hozok. Szíveink megnyugszanak. Isten áldása jön el a Reménnyel, mert nekünk már a szeretetet átadta.
Szeretlek….. Isten veled, veletek.
 
Rovatok: 
Irodalom