Impresszum

A magyarero.hu weboldal a Kárpát-Medencei Újságírók Egyesületének Irodalmi honlapja.

Gyöngyösi Zsuzsa
  főszerkesztő, Főadmin
  
(30) 525 6745
Soltész Irén
  szerkesztő
Takács Mária
  szerkesztő/admin
Polonkai Attila
Hollósi-Simon István

  webadmin

Kiadványok
 

Jelenlegi hely

Kedves "Mindenki!"

Főadmin
Főadmin képe

Vasárnap megtartottuk a szokásos ünnepségünket - ismét Máriapócson - ahol átadásra kerültek a "Nemzeti újságírásért" arany, ezüst, bronz fokozatú kitüntetéseink, ( Ezt az újságíó szervezetünk tagjai kaphatják meg) és a kettő évvel ezelőtt létrehozott " Irodalom művésze" , a Tulipán díj.

Arany kitüntetést kapott: DR.NAGY ATTILA urológus főorvos, a Kárpát-medencei Újságírók Egyesületének alelnöke, aki hihetetlen lelkiismeretes orvosi munkája mellett írói, újságírói tevékenységet is folytat. Becsületessége, embersége, szakmai tudása olyan példaértésű, amit manapság nagyon kevés emberről lehet elmondani.
Ezüst kitüntetésben részesült: Farkas Márta  író, az újságíró szervezetünk tagja. Megjelent könyvei jól mutatják szociális érzékenységét, az emberek iránti  szeretetét. Egyik legutóbbi könyve az orosz málenkij robotra elhúrcolt emberek életét-halálát mutatja be, megrázóan, tények alapján.
Ezüst kitüntetésben részesült szintén a Három Határ Hírei lap tulajdonosa,  BODNÁR ZSOLT,  aki jelenleg  az Ukrán határnál végzi veszélyes újságírói munkáját. 

Bronz fokozató kitüntetésben részesült: TURCSIK TAMÁS elnökségi tagunk, az újságíró szervezetünkben végzett lelkiismeretes munkájáért.
Bronz kitüntetést kapott : CSERÉP ANIKÓ tagunk is, aki tudósítói, lelkiismeretes újságírói munkájával érdemelte meg, hogy munkáját elismerjük.

A "Magyar Tulipán" díjat ( "Az irodalom művésze" kitüntetést)  másod ízben  TAKÁCS MÁRIA kapta, aki  a "Magyarerő" honlap egyik legaktívabb résztvevője, írója. Marika igazi közösségi ember, aki az egyik lelke a honlapnak. Szívből örülök, hogy végre személyesen is megismerhettem kedves férjével együtt (ahogyan az elmúlt évben Varga Istvánt és kis családjának egy részét). Ezúton is köszönöm a kellemes együtt töltött időt, számomra igazi élmény volt.

Nosza, rajta, hiszen van itt még néhány "magyarerősünk", akire vár a Magyar Tulipán díj! A Jó Isten megsegít, hogy át tudjam adni Nekik is e szép kitüntetést. Várom az elnok@kame.hu címre a fotókat, hogy fel tudjam tenni. Nekem nincsenek fotóim, mivel az ünnepséget én tartottam. Amit eddig kaptam, azt nem tudtam még megnyitni.

Rovatok: 
Admin közleményei