Impresszum

A magyarero.hu weboldal a Kárpát-Medencei Újságírók Egyesületének Irodalmi honlapja.

Gyöngyösi Zsuzsa
  főszerkesztő, Főadmin
  
(30) 525 6745
Graholy Zoé
  főszerkesztő-helyettes
Soltész Irén
  szerkesztő/admin
Polonkai Attila
  webadmin

Kiadványok
 

Jelenlegi hely

Közömbösség

Tiborc
Tiborc képe
Szégyellem ezt a közömbösséget. Felháborít a zsidó cenzúra hatékonysága. Ha megmutatom keresztény embereknek ezeket a felvételeket, elfordítják a fejüket, azt mondván, hogy nem politizálnak. Teszik ezt azért, mert a mostani magyar hatalomban, is van egy olyan csoportosulás, amit KDNP-nek neveztek el. De semmi köze nincs a keresztényekhez. A fanatikus hívők meg nem hogy belátnák, hogy ezek a politikusok a sátánt képviselik, még a családtagjaikat is eldobják, ha nem a zsidóság által terjesztett hazugságok mellé állnak.

Annyira, hogy ilyen képeket szemérmességből be sem mutatnak, ellentétben azokkal a pár megmaradt holokauszttal kapcsolatos képekkel, amit szinte naponta láthatunk. Borzasztó, hogy embereket mennyire meglehet vezetni. A magyar papság is hagyja a híveiket a sötétségben, mert ez a KDNP-s csoporttól tartani lehet, ha nem a hivatalos hazugságokat képviselik.

Az emberi butaság meg végtelen. Akik látják, hogy mi történik a közelükben, azokat meg megvette a hatalom egy tál lencséért, azért hallgatnak, vagy csak a saját érdekük miatt mennek neki az igazságot áruló honfitársaiknak.

Emberek szó nélkül tűrik, hogy bevezetik az úgynevezett szociális temetést. Az Új Köztemetőben három-négy futballpályányi helyet „tisztítanak” meg a csontoktól, hogy a szociális temetésre alkalmassá tegyék, és az elődeink csontjait egy közös gödörbe összehányják.

Ezek után már semmi akadálya nem lesz az annyira leszegényített emberek számára, akiktől ez a társadalom már annyira ellopott mindenüket, hogy elhalálozott szeretteiket megmosdassák, felöltöztessék. megássák, nekik a gödröt, és a jótékony állam segítségével a körülbelül két kilométerre lévő sírhoz ki segítik vinni az elhunytat, hogy azért még se talicskával kelljen.

A ravatalozó már nem jár nekik.

És most tessék figyelni, ezt is csak akkor lehet megcsinálni, ha előtte az illetők tanfolyamot végeznek, és letették a sikeres vizsgát a halott felöltöztetésében, és a sírgödör kiásásában. Az egyház idáig meg sem mukkant, a felső vezetők meg el vannak foglalva a holokauszt megemlékezésein elmondott beszédeikkel. A közmédiában meg emberek százai vitatkoznak, hogy egy emlékmű felállítható-e, vagy sem. A híradók tele vannak, az állatkertekben születet aranyos kis állatok megszületésével, első pár lépésük megtételének bemutatásával. Na, meg labdarúgással.

Magyarország jobban teljesít. Már nem csak a munkanélküli segélyt csökkentik le három hónapra, hanem azokat is elítélik, akik ha nem kapnak munkát, kénytelenek elhagyni a hazájukat. Akik meg itthon maradnak, és nincs pénzük, mert agyon lettek adóztatva, még azt sem érdemlik meg, hogy az állam az állampolgárt tisztességgel eltemesse. És nincs hozzá senkinek egy rossz szava sem, mert mindenki elmerül a hazugság tengerében.

Rovatok: 
Füstölgéseim