Impresszum

A magyarero.hu weboldal a Független Újságírók Szövetségének Irodalmi honlapja.

Gyöngyösi Zsuzsa
  főszerkesztő, Főadmin
  
(30) 525 6745
Konzili Edit
  főszerkesztő-helyettes

Polonkai Attila
  webadmin

Kiadványok
 

Jelenlegi hely

Köszönet és tájékoztatás

zsuzsa
zsuzsa képe

A Független Újságírók Szövetségének elnökeként köszönetemet fejezem ki mindazoknak, akik a "Nemzeti Újságírásért " kitüntetés átadásán részt vettek, megtisztelve ezzel rövid ünnepségünket és mindazokat, akik e szép elismertésben részesültek:  
Köszönöm Sima Istvánnak, hogy személyesen is megismerhettem. Bársony Róbertnek, Tóth Jánosné (Szepikének), Marjai Lászlónak, Bartis Ilona (Lilunak) a jelenlétét, Lénárd Józsefnek és Mezei Istvánnak külön is, hogy olyan messziről eljöttek és szép-saját versük felolvasásával örömet szereztek Nekünk. Külön köszönöm azt is, hogy a több napos ünnep ellenére szabaddá tették magukat. Sajnos sokan emiatt nem tudtak részt venni a rendezvényen. Nekünk nagyon nehéz volt egyeztetni az időpontot, hiszen a Magyarok Házában az utóbbi hetekben igen lefoglaltak a helyiségek. Köszönet Patrubány Miklósnak azért, hogy mindezek ellenére a mai délelőttöt szabaddá tudta számunkra tenni.  

Egyúttal tájékoztatom a Magyarerőn publikáló barátainkat, hogy egyetértésben a Független Újságírók Szövetségének elnökségével,  közös bartunknak, MEZEI  ISTVÁN- nak  a mai napon átadhattuk a 2009-ben általam létrehozott  NEMZETI  ÚJSÁGÍRÁSÉRT bronz fokozatú kitüntetését, ami egy ősi magyar motívumot ábrázol, elnevezése: "Boldogasszony csillaga". (Színezüstből készül, bronzzal, illetve arannyal van futtatva.)
Bronz fokozatú kitüntetést olyan személy kaphat, aki nem tagja az újságíró szövetségnek, de kiemelkedő írói-újságírói  munká-jával emeli az újságíró szövetség és a nemzeti újságírás színvonalát. E kitüntetést évente kettő alkalommal - március 15 és október 23 ) adjuk át.

Mezei István a www.magyarero.hu weboldalunk egyik legrégebbi tagja. Író, költő, újságíró, akinek számtalan írása, verse, újságcikke és könyve jelent meg. Éztizedes munkájának elismerése e kitüntetés, melyhez itt is tiszta szívből gratulálok!  

v. Lezsákné Gyöngyösi Zsuzsanna
Független Újságírók Szövetségének
elnöke

Isten segítségével, 2018. március hónapjában egy másik író-költő társunk részesül- e szép kitüntetésben... Vajon ki lesz ez a személy? 

   

 

 

Rovatok: 
Egyéb