Impresszum

A magyarero.hu weboldal a Kárpát-Medencei Újságírók Egyesületének Irodalmi honlapja.

Gyöngyösi Zsuzsa
  főszerkesztő, Főadmin
  
(30) 525 6745
Graholy Zoé
  főszerkesztő-helyettes
Takács Mária
  szerkesztő/admin
Polonkai Attila
  webadmin

Kiadványok
 

Jelenlegi hely

Jönnek a migránsok

Tiborc
Tiborc képe

A rendőrség már nem is strapálja magát, hogy leírja, ha jönnek az Orbán úr barátai, akkor hol nem szabad leállni, hol merre nem szabad menni.

Kitesznek egy Budapest térképet, és bejelőlik rajta, hol mit nem szabad csinálni.

Annyi a lezárás, hogy felsorolni értelmetlen, használd inkább a térképet! Először azt hittem, hogy Ferihegy-Üllői út a konvoj útvonala.

A fenéket! A város már annyira szakadt, hogy nem is a gyorsforgalmi utat használják a kedves vendégek. Az is kiderült, hogy miért az M0-ás szakasz vendégek által használt szakaszát újították, és szélesítették ki. Hogy miért a Városliget lesz csicsás, míg azt az ódon "Országházát" Orbán úr már nem is használja, legfeljebb a várból mutogatja. Onnan meg már nem látni a koszt, meg a gödröket.

Ezért nem zárják be az M0-ás északi szakaszát, mert azt Orbánék nem használják. A város északi részén lakók, meg valahogy átjutnak a városon. És ezért halad a metró felújítása olyan kínkeservesen, és nem megy ki Ferihegyre, pedig egyszerűbb lenne, ezért marad a 4-es halálút, stb.

És ha muszáj, rendőri felvezetéssel tökéletesen lehet közlekedni, és az sem látszik, hogy nem fér el az a sok autó, mert egyszerűbb a várost lezárni, és a kocsikat elszállítani. Hiszen kell az a kis bevétel, amit ezért a kiszolgálásért el lehet kérni, és munkahely is keletkezik általa.  A város lakói meg le vannak sz........

A sima hétvégeken meg azért van lezárva a város, mert rendezvények vannak, futnak, bicikliznek, felvonulnak, és ilyenkor sokszor színesebb lesz a város is. Ilyenkor büszkék lesznek az emberek egyes csoportjai is.

Most már bővül a város Orbán úr jóvoltából iszlám vallású iskolákkal, minaretekkel, ukrán vendégmunkásokkal, míg a nép egy része remeg az idegenek bejövetele miatt, és áldja Orbán urat, hogy megvédi őket minden rossztól.

Van is pénz bőven külföldön lévő iskolákra, templomokra, sportcsapatokra.

Bizony meg is látszik az anyaországban élőkön a jólét, három-négy hónap múlva már mehetnek kivizsgálásokra, ha addig meg nem hallnak.

De sebaj, Orbán úrék ezt is megoldják egy kis betelepítésekkel. Én is mehetek külföldre az unokámhoz, amikor csak akarok, nem úgy, mint régen. Csak az egy kicsit zavar, hogy már a bevált gyógyszereimet nem kapom meg, és az újak meg egyre drágábbak.

És ha a nyugdíjamat sikerül elinflálni pár év múlva, mert már erre is gondoltak a drága Orbán úrék, mert már hoztak egy rendeletet, hogy gyermekeink kötelesek bennünket eltartani.

Fogadok, hogy Putyin úr, és Erdogán úr is azon töri a fejét, hogy lehet az anyaországbeli magyaroknak még jobban élni.

Rovatok: 
Füstölgéseim