Impresszum

A magyarero.hu weboldal a Kárpát-Medencei Újságírók Egyesületének Irodalmi honlapja.

Gyöngyösi Zsuzsa
  főszerkesztő, Főadmin
  
(30) 525 6745
Konzili Edit
  főszerkesztő-helyettes
Soltész Irén
  szerkesztő/admin
Polonkai Attila
  webadmin

Kiadványok
 

Jelenlegi hely

Hóhelyzet a konyhában...

Szepi02
Szepi02 képe

 

Én szót fogadtam.

Nem mentem sehová.

Az aggódó belügyes sms a konyhában a sparhelt mellett ért. Hiába vártam...nem hozott senki üzemanyagot és segítséget sem kaptam. Átszóltam a szomszédba, hogy szeretnék egy kicsit beülni az agyonféltett Fordjukba, arra hivatkoztam, hogy ezt napi parancsban kaptam a mobilomon, de becses szomszédom azt ajánlotta, keressek fel egy gyogyo-gyógyító szakavatott agytúrkászt.

Még most is itt várakozom, hátha a hadügytől is jön egy izenet és esetleg küldenek értem egy lánctalpas járművet, pár snájdig honvéddel megpakolva. Ők talán kimentenének több mint negyvenéves konyhai rabságomból.

Most sajnálom csak igazán, hogy benne vagyok a korban, mert ha még szülőképes lennék talán egy mozdony vinne a szülőszobára, ahol néhány derék masiniszta végig drukkolhatná vajúdásomat.

Húsvétkor is itthon maradok és epedve várom az üziket a mobilomra. Olyan jó, hogy az ember lánya nem csak locsolóverseket kap manapság sms-en.

Titkon remélem, hogy húsvét hétfőn egy gyönyörű tűzpiros tűzoltóautó áll meg a házunk elött, amiből fecskendőjével a kezében ruganyosan kipattan egy gyönyörű tűzoltó és nemes egyszerűséggel megkérdezi:

-Szabad-e locsolni?

 

 

Rovatok: 
Humor