Impresszum

A magyarero.hu weboldal a Kárpát-Medencei Újságírók Egyesületének Irodalmi honlapja.

Gyöngyösi Zsuzsa
  főszerkesztő, Főadmin
  
(30) 525 6745
Graholy Zoé
  főszerkesztő-helyettes
Soltész Irén
  szerkesztő/admin
Polonkai Attila
  webadmin

Kiadványok
 

Jelenlegi hely

Gyász

Főadmin
Főadmin képe

   Szomorú szívvel, mélyen megrendülve értesültünk arról, hogy a Magyarerő honlapunk alapító tagja, Kósa Ella - Keisla - 2021. október 14.én, életének 55.évében meghalt.
    Nehéz, küzdelmes életét három gyönyörű lánya és unokái tették széppé. Soha nem fogom elfelejteni azokat a csodás estéket, amikor itt, a korábbi  Magyarerő honlap chat "szobájában", amikor sokan családi körben mulattak, mi Itt végig bohóckodtuk a szilvesztert, az új év első napját. Keisla örök mosolygó, vídám természete mindenkit megérintett. Engem leginkább a hihetetlen tehetsége nyűgözött le, amilyennel életemben még sohasem találkoztam.
Ha kértem, - és bizony sokszor tettem - írjon pár sort valakinek (akár ismeretlennek is) mert valamilyen okból köszönteni akarjuk, öt percen belül csoda került ki a kezei közül. És már küldte is. Nem kellett várni napokat, heteket.

   Az a Magyarerős gárda, akik akkor voltak, nagyon hiányzik. Akkor mindenki - főként miatta - nagyon jól érezte itt magát. Naponta 20-25 "Magyarerős"  tagunk volt fent, nem kellett invitálni, hogy gyere már fel, régen jártál erre. Mindenki olvasta mindenkinek az írásait, verseit, értékes hozzászólások segítették egymást.
Mostanra már  csak a facebook maradt, eltűnt a barátság, a  m a g y a r e r ő, ami összefogja az embereket. 

Kesla! Angyalok őrizzék örök álmodat, emlékedet megőrizzük a szívünkben.

Rovatok: 
Blog