Impresszum

A magyarero.hu weboldal a Kárpát-Medencei Újságírók Egyesületének Irodalmi honlapja.

Gyöngyösi Zsuzsa
  főszerkesztő, Főadmin
  
(30) 525 6745
Graholy Zoé
  főszerkesztő-helyettes
Soltész Irén
  szerkesztő/admin
Polonkai Attila
  webadmin

Kiadványok
 

Jelenlegi hely

Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni

zsuzsa
zsuzsa képe

Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni, csak legyél neki:  jóbarát, társ, szerető, kisöcsi, bátyus, apa, tanár, nevelő, gyóntatópap, lelki barát, szakács, autó javító, szerelő, villanyszerelő, sofőr, hordár, takarító, lakáj, fafaragó, modell, lakberendezési mérnök, szexológus, pszichiátriai szakorvos. 
A természeted is fontos. Legyél: kedves, sportos, okos, erős, jól nevelt, határozott, gyengéd, érzékeny, romantikus, férfias, vídám, de mégis komolyan vevő, bátor, Mici Mackó,  energikus, gondoskodó, ideákban gazdag, ügyes, szerény, megértő,  elegánk, egyértelmű, szeretetteljes, hidegvérű, szenvedélyes, engedékeny, becsületes, adakoró, gfyakorlati, igazságos,  bármire legyél kész érte (akár bankot is rabolni) reménytelen (a szerelemtől), nyugodt, sármos, hűséges, álmodozó,  karrieristra, megbízható, mindenki felnézzen rá,  legyen kész áldozatokra, , legyen gazdag, féltékeny, de mégis aggódó, jöjjön ki a nő rokonaival, de ne töltsön velük több időt velük, mint a nővel, adjon a nőnek szabadságot, de mindig érdeklődjön, kivel és hol volt, öltözzön elegánsan, de legyen készen mindig a hátán hazacipelni a nőt a térdig sárban, legyen kész bemászni az erkélyen, ha a nő otthon felejtette a kulcsát, elkapni és megverni a tolvajt, aki ellopta a nő ridiküljét,  amiben olyan fontos dolgok voltak, mint a tükör és a szájrúzs.

Nem szabad elfelejteni: a nő születésnapját, névnapját, a házassági évfordulót, az első csók évfordulóját, a menstruáció napját, a fogorvosnál foglalt idejét, a legjobb barátnőjének és a kedvenc nagynénijének a születésnapját és névnapját.

És most a másik oldal: A férfi boldoggá tétele sokkal nehezebb, mert a férfinak szüksége van: SZEXRE és KAJÁRA
A nők nagy része ezt a borzasztó igényességet rabszolgatartásnak érzi. Ezeknek az igényeknek a kielégítése meghaladja a nő erejét.

Egyébként pedig: Sajnos a fent említettek tökéletes betartása nem biztos, hogy eredményre vezet. A nő ugyanis belefáradhat a tökéletes férfi jelenlétébe és megszökhet egy trutymó hájpacnival.
Végeredmény:  Az együttélés lehetséges, ha a férfi végre megérti, hogy teljesen túlkapó követeléseit korlátoznia kell!

- a kedves férfiak csúnyák
- a jóképű férfiak nem kedvesek
- a kedves és jóképű férfiak homoszexuálisak
- a jóképű, kedves és heterosztexuális férfiak nősek
- a nem túl jóképű, de elég kedves férfiak pénztelenek
- a nem túl jóképű, de elég kedves és jól kereső férfiak szet hiszik,, hogy a pénzük miatt szeretik a nők őket
- a jóképű, pénztelen férfiak a pézük miatt szeretik a nőket
- a jóképű, de nem túl kedves, ám meglehetősen heteroszexuális férfiak nem találják a nőket elég szépnek
- a nőket szépnek találó, emellett heteroszexuális, határozottan kedves és jól kereső férfiak félénkek
- a megfelelő külsejű, meglehetősen kedves és heteroszexuális férfiak nem teszik meg az első lépést
- a férfiak, akik sohasem teszik meg az első lépést, automatikusan elvesztik a nők iránt az érdeklődésüket, amint a kezdeményezést a nők a kezükbe veszik...

Rovatok: 
Humor