Impresszum

A magyarero.hu weboldal a Független Újságírók Szövetségének Irodalmi honlapja.

Gyöngyösi Zsuzsa
  főszerkesztő, Főadmin
  
(30) 525 6745
Konzili Edit
  főszerkesztő-helyettes

Polonkai Attila
  webadmin

Kiadványok
 

Jelenlegi hely

Egy kis számmisztika és asztrológia

Főadmin
Főadmin képe

Valamikor régen kinevettem azt, aki a "számmisztikáról" beszélt nekem. Aztán történt néhány olyan dolog az életemben, ami ráirányította a figyelmemet erre a bizonyos "tudományra". Megdöbbenve tapasztaltam saját életemben olyan elgondolkoztató dolgokat, amelyekre magyarázatot nem igazán tudtam találni. Később tanultam keleti filozófiát, ezen belül számmisztikát is, és azóta már hiszek a számok bűvös erejében. Különösen úgy, hogy számtalan pozitív és negatív esemény bizonyította életemben, hogy érdemes ezekre a számokra odafigyelni.

MInden ember életének vannak pozitív és negatív számai, és ezek alapján sok-sok mindent ki lehet számítani. Rámutatnak a múltra, jelzik a jövőt, és megmutatják, milyen tulajdonságai vannak egy-egy embernek. Gondoltam, elkészítem egyik-másikótoknak a jellemrajzát...

Kezdem Ilpakival, vagyis Lecsek Ilonával:

Születési neved alapján a 7-es szám jellemez, amely a szellemi-lelki élettel áll összefüggésben. Az érzelmek tartósságát és a szenvedélyek intenzitását jelöli a szellemi Holddal összefüggésben.

 Életutad szerint a 4-es szám a pozitív számod. Ezt a szám mutatja, hogy sorsod a munka. Megbízható vagy, olyan ember, akinek példamutató tevékenysége, szorgalma egy egész közösséget szolgálhat. Az élet számodra nem könnyű, de az a típus vagy, akit a nehézségek érlelnek. Jól tudod, hogy csak az a tiéd, amit megteremtesz, kiharcolsz magadnak. Erőd a feladatok súlya alatt növekszik, és a tenni akarás közelebb visz az igazsághoz. Csak azt fogadod el, amiért valóban megdolgoztál. Az élet egyetlen területén sem fogadod el az ingyen kenyeret. Jó és szorgalmas dolgozó vagy, olyan ember, aki a rutin munkát sem érzi szégyennek céljai eléréséhez. Összpontosító képességed figyelemre méltó, akárcsak az a tulajdonságod, hogy semmit nem hagysz félbe. Belső fejlődésed sokkal fontosabb számodra, mint külső önmagad, vagyis a társadalmi szereped és megítélésed. Rendezett vagy, néha már aggályosan aprólékos, ezért meg kellene próbálnod oldottabban élni. Életedet a küzdelem, a türelem, az odaadás és a kitartás jellemzi.
Legfőbb belső értékeid: helyes megérzéseid, és beleérző képességed mások gondjaiba. Szeretsz mások hasznára lenni, másoknak segíteni. Ha valakinek szüksége van rád, az számíthat a segítségedre.
Reális vagy, gyakorlatias. Fontos számodra, hogy mit gondolnak felőled az emberek. Szeretnéd, ha elismernének, de a magányt és az egyedüllétet is szereted. A kívülálló emberek tevékenynek látnak, olyannak, aki mindig talál valami elfoglaltságot, soha nem unatkozik.

2018-as évre vonatkozó előrejelzések: Egy nyugtalan év után a dolgok visszazökkennek a régi kerékvágásba. Ebben az évben is sok lesz a kötöttséged, a kötelességed. Önzetlenségeddel tartósabb eredményeket érhetsz el. Beérnek lassan elgondolásaid, élvezheted azok gyümölcsét.

folyt.köv.

Rovatok: 
Blog