Impresszum

A magyarero.hu weboldal a Kárpát-Medencei Újságírók Egyesületének Irodalmi honlapja.

Gyöngyösi Zsuzsa
  főszerkesztő, Főadmin
  
(30) 525 6745
Graholy Zoé
  főszerkesztő-helyettes
Soltész Irén
  szerkesztő/admin
Polonkai Attila
  webadmin

Kiadványok
 

Jelenlegi hely

Logikai fejtörő

jana68
jana68 képe

A kép illusztráció!

A bevásárlásokat általában én szoktam megoldani a családban, állítólag elég ügyesen, no meg nekem van rá időm… Ma azonban súlyos hibát követtem el, nem tájékozódtam eléggé, s a  kért puncs pudingok helyett epreseket hoztam a lipótvárosi háziorvos termékéből.

Rögtön felajánlottam, hogy azonnal beszerzem a família életviteléhez nélkülözhetetlen porokat, nehogy károsodás érje gyermekeinket és hátralevő életükben kénytelen cipeljék a hatalmas terhet: egy alkalommal nem állt rendelkezésükre puncs puding!

Az üzletbe, ahol előzőleg voltam, nem volt elég bátorságom visszamenni, helyette egy másik szupermarketbe rohantam, bevásárlókosaramba tettem a megfelelő tasakokat és már állhattam is sorba az egyik  pénztárnál.

Érdekes módon a furcsaságok valamilyen módon mindig megtalálnak… Ezúttal az előttem álló középkorú hölgy szállította a témát: meglehetősen megpakolt szekere tartalmát ketté osztotta, először kifizette az élelmiszereket, majd következtek a rejtvényújságok, mintegy tíz darab. A pénztárosnőnek elmondta: csak egy bizonyos összeg határáig szeretne fejtörőket hazavinni, ezért az általa felállított fontossági sorrendben szkennelje be őket, a többi marad! A megállapított összeghatár elérésekor két újság még a szalagon feküdt, ekkor azonban az események nemvárt fordulatot vettek: hősnőnk két lapot visszadobott a meglepett kasszás elé és közölte:                                                                                                    -Ezek maradnak és azokat viszem!
Miután távozott, páran egymásra nevettünk. Halkan jegyeztem meg a többieknek:                                                                                               -Még jó, hogy ezek a lapok fejlesztik a logikát…

Rovatok: 
Humor