Impresszum

A magyarero.hu weboldal a Kárpát-Medencei Újságírók Egyesületének Irodalmi honlapja.

Gyöngyösi Zsuzsa
  főszerkesztő, Főadmin
  
(30) 525 6745
Konzili Edit
  főszerkesztő-helyettes
Soltész Irén
  szerkesztő/admin
Polonkai Attila
  webadmin

Kiadványok
 

Jelenlegi hely

Köszönet és gratuláció!

Főadmin
Főadmin képe

Kedves Mindenki!  

 Ezúton köszönöm meg mindazoknak a részvételét, akik eljöttek a Magyarok Világszövetségének Széchenyi termében megtartott szép ünnepségünkre. A közreműködő előadó művészek rendkívül élvezetes műsorral emelték a  rendezvény szinvonalát.
   Mint a meghívóban jeleztük is, hogy e műsor keretein belül kerülnek átadásra a 2009-ben általam létrehozott "Nemzeti Újságírásért" kitüntetés is, mely egy ősi magyar motívumot ábrázoló érem. Ennek elnevezése "Boldog asszony csillaga". Az érmet a Magyar Ékszer KFT készíti, kizárólag újságíró szervezetünk részére, szín ezüstből, amely bronzzal, illetve arannyal van futtatva, attól függően, hogy  valaki bronz (ezüst) vagy arany fokozatban kapja meg, az újságíró szervezetben végzett lelkiismeretes munkájáért, a szervezethez való hűségéért. 

E gyönyörű szép  e z ü s t   fokozatú kitüntetést 2019-ben  MARJAI  LÁSZLÓ  kapta meg.

 Értékeltük azt is, hogy Laci az egyik legaktívabb tagja a www.magyarero. hu weboldalunknak, aki nem csak felteszi az írásait a honlapra.  Másokkal is törődik, olvassa társai írását, véleményezi azokat. 
E kitüntetésben mindez idáig  igen neves személyek részesültek: Dr.Drábik János, Kondor Katalin,  Siklósi Beatrix, Szaniszló Ferenc, M.Szabó Imre, Tóth Jánosné-(Szepike) Bogár László, G.Nagy Ilián, Kasza Marton Lajos - (Futóinda), Mezei István és még sokan, mások...

Külön díjként, a "Szív szavai versekben" elnevezésű arany serleget kapott : LÉNÁRD JÓZSEF.

Magyarerős munkájáért hímzett, koronás címert pedig  Dáma Lovag Erdős Anna kapott, aki a statisztikák szerint is a legaktívabb a Magyarerő honlapon. Köszönet érte, hogy  ennyire fontos számára ez a honlap.

Mindhármójuknak szívből gratulálok  ITT IS !

Szeretettel és barátsággal:  Főadmin (Zsuzsa)

 

Rovatok: 
Admin közleményei