Impresszum

A magyarero.hu weboldal a Független Újságírók Szövetségének Irodalmi honlapja.

Gyöngyösi Zsuzsa
  főszerkesztő, Főadmin
Konzili Edit
  főszerkesztő-helyettes

Polonkai Attila
  webadmin

Kiadványok
 

Jelenlegi hely

Jogi Nyilatkozat

Főadmin

Jogi nyilatkozat

A www.magyarero.hu weboldal a Független Újságírók Szövetségének ( FÚSZ) irodalmi oldala, melyet az újságíró szövetség működtet. A honlapon a FÚSZ tagjai, valamint amatőr írók alkotásai kerülnek közzétételre. Az írásokat a regisztrációt követően az alkotók teszik fel a honlapra, hozzájárulva ahhoz, hogy a honlapot működtető FÚSZ, illetve annak képviselője azokat szabadon felhasználja, antológiák, egyéb könyvek készítéséhez.
A megjelent írások tartalmáért kizárólagosan a szerzők vállalják a felelősséget!
Az írásokból kitűnő vélemények, mondanivalók nem minden esetben egyeznek meg a "Magyarerõ", valamint a "Független Újságírók Szövetsége" vezetőségének és tagságának véleményével. Ugyanakkor tiszteletben tartjuk a szólás,- és vélemény nyilvánítás szabadságát.
- A honlapon megjelenő írások nem sérthetnek személyiségi jogokat, nem tartalmazhatnak rasszista, kirekesztő véleményeket, személyiségi jogokat sértő megjegyzéseket, trágár kifejezéseket, személyeskedéseket.

Felhasználói feltételek

- A nagy betűs címeket, a folyamatos Caps Lock használatát kérjük mellőzni.                       
-  A lényegtelen, mondanivaló nélküli hozzászólásokat az Adminok törlik.
- Aki a honlap működtetőjét, Adminjait, vagy felhasználó-társát sértegeti, azt töröljük a honlapról.                                 
-  Az a felhasználó, aki folyamatosan 60 napig nem lép be a honlapra, törlésre kerül.
- A honlap felhasználói egymás között kommunikálhatnak, véleményezhetik egymás műveit, azonban az adminok a jog,-törvény- vagy személyiségsértő megjegyzéseket törlik.
- A Felhasználó a honlapra történő regisztrálással, és írásainak közzétételével hozzájárul ahhoz, hogy a honlapot működtető Független Újságírók Szövetsége azokat szabadon felhasználva közzétehesse egyéb más kiadványaiban, antológiákban. 
-  Más szerzők írásait sajátként közölni TILOS! 

Regisztráláskor NÉV, működő e-mail cím, valamint egy felhasználói név (NICK név) szükséges. Regisztráció után a rendszer által visszaküldött jelszó és a választott NICK név beírásával lehet a honlapra fellépni. A kapott jelszót kérjük megjegyezni!  A Magyarerő a regisztrált felhasználók e-mail címét bizalmasan kezeli.

Független Újságírók Szövetsége