Impresszum

A magyarero.hu weboldal a Kárpát-Medencei Újságírók Egyesületének Irodalmi honlapja.

Gyöngyösi Zsuzsa
  főszerkesztő, Főadmin
  
(30) 525 6745
Konzili Edit
  főszerkesztő-helyettes
Soltész Irén
  szerkesztő/admin
Polonkai Attila
  webadmin

Kiadványok
 

Jelenlegi hely

Egy csúnya eset margójára

jana68
jana68 képe

Mottó:

Aki nincs a Facebookon, az nem létezik. Amit ott nem posztolnak, az meg sem történt. Amit ott nem lájkolnak, az a kutyát sem érdekli ”                                                                                           /XXI. századi mondás/
(A kép illusztráció)

     A fentebb említett közösségi oldalon olvashatunk mindent, körbe-körbe vándorolnak a különféle megosztások. Találkozhatunk mindenféle csodákkal, zsenikkel, önjelölt prófétákkal, eddig ismeretlen magyarázatokkal és így tovább.
    Az alábbi eset biztosan megtörtént, hisz a FB-n olvastam, sokan megosztották. A koncertről, hol egy bűvész is fellépett, mi is beszámoltunk. Míg a művész a színpadon tartózkodott, két “rajongója” megszabadította értékeitől, okmányaitól, valamint  néhány kellékétől…
   Remélem, a továbbiakban bűvészünk nem fogja olybá átkoreografálni műsorát, hogy a gyanútlan jelentkezők óráját, pénztárcáit és egyéb értéktárgyait kezdi gyűjtögetni bosszúból műsoridőben!
    Bennem több kérdés is felmerült. Honnét lehet tudni, hogy két ember követte el a bűncselekményt? A zárható öltözőt miért nem zárták? Legvégül, hogy lehet ilyen esemény olvasásakor “Tetszikelni”?

Rovatok: 
Egyéb